Over Gitaar Training Studio

 

De dag van vandaag is het nog nooit zo gemakkelijk geweest om gitaar te leren spelen.

Er zijn DVD's, internet, Cd-roms, instructie-boeken, noem maar op. Veel van de informatie die nodig is om gitaar te leren spelen is nu beschikbaar uit veel verschillende bronnen.

Hoewel het klopt dat deze voorgenoemde zaken goed zijn om dingen bij te leren, kunnen ze je geen feedback geven op je gitaarspel. Ze kunnen niet luisteren terwijl je gitaar speelt en je advies geven.

 

De gitaar is een zeer complex instrument...

Met zoveel informatie beschikbaar is het soms overweldigend om gitaar te leren spelen precies zoals jij dit wil. Sommige informatie is meer gestructureerd dan andere, maar kan je niet helpen bij die ene song die jij wilt leren spelen. Het voelt soms alsof je vastzit op je huidig niveau of misschien vraag je je af "Waarom maak ik steeds dezelfde fout?".

Persoonlijke feedback is zeer belangrijk tijdens je groei op de gitaar. Je hebt de hulp nodig van een uitstekende leraar om je de juiste informatie volledig te leren begrijpen en toepassen.

Hoewel het klopt dat het internet veel nieuwe mogelijkheden in leerprocessen bereikbaar maakt (zoals de online gitaarcursussen op deze website). Toch heeft het overgrote merendeel van de zaken die je online vindt veel beperkingen door gebrek aan een persoonlijk leertraject. Daarom hebben ze vaak een ontmoedigend effect op de leerling door de overvloed aan informatie. Ze falen de gitaarstudent blijvend vooruitgang te doen boeken.

Een complex instrument leren gaat over veel meer dan juist visueel leren. Het maakt ook gebruik van het gehoor, aanraking, emoties.

Wat nodig is om blijvend je niveau te doen stijgen is iemand die je begeleid met JOUW doelen op de gitaar. Door les te volgen bij iemand die het pad al heeft afgelopen met de gitaar kan je serieus wat tijd besparen door van zijn fouten, ervaringen en kennis te leren.

Een persoonlijke gitaarleraar die je coacht, begeleidt en bijstaat op je pad met de gitaar zal samen met je een strategie ontwikkelen om jouw doelen te bereiken en er ook voor zorgen dat je deze doelen bereikt, door je te motiveren, inspireren en uit te dagen met nieuwe oefeningen en toepassingen die aansluiten bij wat het ook is die je wilt bereiken met de gitaar.


Wat Zijn Jouw Doelen Met De Gitaar?

Onze gitaarschool is gespecialiseerd in resultaats-georiënteerde Gitaar Coaching & Training voor alle leeftijden in een ontspannen doch dynamische atmosfeer.

We nodigen je graag uit te Gitaar Training Studio. Vertel even over je ervaring, problemen of doelstellingen met de gitaar en we geven je graag feedback op je gitaarspel tijdens je gratis proefles.