Gitaarlessen Te Oostende

 

Sinds 2008 is Gitaar Training Studio ® de referentie in Oostende op het gebied van resultaatgerichte gitaarlessen.

gitaarlessen oostende

Als je nog maar net gitaar speelt, is het een geweldige zoektocht. Maar zelfs al speel je al lang gitaar, dan gebeurt het regelmatig dat je periodes hebt waarin je geen vooruitgang meer lijkt te boeken. Terwijl er veel verschillende bronnen bestaan, zoals het Internet, geven deze bronnen jou niet de juiste informatie die je op ieder moment nodig hebt om naar het volgend niveau in je gitaarspel te vorderen.

Sommige bronnen lijken elkaar tegen te spreken. Dit is het probleem van doelloos rondzoeken op het Internet; er is veel te veel informatie voor handen.

Wat je nodig hebt is iemand die je begeleidt en coacht en je op ieder moment in je vooruitgang precies kan zeggen wat te doen.

Na het les volgen bij verschillende privé-leraren in Oostende, maar zelfs over gans België en ook in het buitenland, leerde oprichter van Gitaar Training Studio Antony Reynaert de eigenschappen van een goede gitaarleraar te herkennen. Zo leerde hij dat het niet enkel de kwaliteiten van de leraar zijn die bepalend zijn om je een goede vooruitgang te doen maken. Minstens even belangrijker als de leraar zelf is de manier waarop je leert spelen en de methode die je gebruikt.

Veel gitaarleraren scheppen enkel meer verwarring bij de student doordat ze falen om structuur te brengen. Overzicht en structuur creëren in het gitaarlandschap was dan ook de drijvende kracht bij het ontwikkelen van Gitaar Training Studio.

Sinds het ontstaan van de gitaarschool in 2008 heeft de school al honderden leerlingen met succes opgeleid. Om kennis te maken met de gitaarlessen in Oostende kun je best gebruik maken van de vrijblijvende, gratis proefles. Op deze eerste kennismaking bespreken we je doelen met de gitaar en krijg je inzicht in hoe je nu precies naar het volgende niveau in je vooruitgang kunt vorderen.

Leer meer over de gitaarlessen in Oostende .