GITAARLESSEN TE ANTWERPEN

 

Sinds augustus 2016 is het mogelijk om ook in het centrum van Antwerpen de gitaarlessen van Gitaar Training Studio te volgen. Deze gaan door volgens de bekende Gitaar Training filosofie in een doelgerichte en gedreven setting. Er is keuze tussen zowel lessen in groep alsook privé lessen behoren tot de mogelijkheden. De gitaarschool te Antwerpen bevindt zich op wandelafstand van het centraal station in het hartje van het centrum.

Maak Voor Eens En Voor Altijd Komaf Met Onnodige Frustraties In Je Gitaarspel

Iedereen kan beginnen zoeken op internet naar zaken om aan te leren op gitaar. Niet alleen is het internet een tsunami van veel te veel losse stukken informatie, je wordt er niet gecoacht en opgevolgd. Foute zaken aanleren is de nummer één reden waarom zoveel zelfgeschoolde gitaristen het nooit ver schoppen en opgeven na verloop van tijd. Wat uiteraard een ongelofelijk zonde is. Elke fout die je jezelf aanleert programmeer je namelijk in je spiergeheugen waardoor je jezelf alleen maar in onnodige bochten wringt. Op zo’n manier zal het niet lang duren vooraleer je pal tegen een muur aanloopt en geen vorderingen meer kan maken.

In Onze Gitaarlessen Te Antwerpen Leer Je De Gitaar Echt Doorgronden En Maak Je Blijvende Vooruitgang Zonder Onnodige Frustraties

De sleutel naar het overwinnen van je belemmering in je gitaarspel begint bij het leggen van een correct fundament. Hoeveel je ook oefent, je zult niet verbeteren (integendeel) als je de foute zaken inoefent, op een foute manier, op het verkeerde moment in je vooruitgang als gitarist. Onder de begeleiding van een expert gitaarleraar weet je dat iedere stap die je zet op gitaar je dichter bij je doelen brengt.

De gitaarlessen In het centrum van Antwerpen zijn er voor iedereen met de motivatie om voor eens en voor altijd goed gitaar te leren spelen. Van kinderen tot volwassenen, van beginner tot gevorderden, van blues tot rock, iedereen wordt persoonlijk begeleid met een op maat gemaakt programma zodat je een maximale ontwikkeling met de gitaar ondervindt.

Meer info over de gitaarlessen in Antwerpen lees je hier: Gitaarles Antwerpen

Over Ons

Gitaar Training Studio werd in 2008 opgericht door Antony Reynaert en heeft sindsdien een zeer sterke reputatie in het grootbrengen van gitaristen. Jaarlijks geeft Antony Reynaert gitaar masterclasses in Chicago, waar hij zijn expertise met internationale topgitaristen deelt.