Veel Gestelde Vragen

 

Heb je een vraag die niet werd beantwoord in volgende lijst, contacteer ons dan hier.

Wat is een eBook?

Een eBook is een boek of cursus in digitaal formaat.

Deze ebooks zijn direct te downloaden en te lezen op je computer in een pdf-bestand.
Eenmaal je een ebook hebt gedownload, kun je deze gemakkelijk afdrukken met je printer of gewoon lezen op je scherm.
Op de site vind je een Gratis eBook Blues Gitaar.

Probeer deze gerust eens te downloaden.

Hoe verlopen de Thuisstudie cursussen?

Bij de Thuisstudiecursussen ontvang je een welomschreven handleiding om het door jouw gekozen leertraject te vervolmaken. De Thuisstudiecursussen verlopen op een gestructureerd wijze waar je module per module kunt afwerken. Naast de cursussen krijg je toegang tot verschillende leermaterialen en bronnen. Zo krijg bijvoorbeeld bij de Start met Gitaar Thuisstudie Cursus onder andere toegang tot verschillende online video's met gedetailleerde uitleg.

 

Kan ik bij iemand terecht om vragen te stellen?

Daar bij het gitaar leren spelen persoonlijke feedback zeer belangrijk is, kiezen we ervoor om onze expertise te delen via ons exclusief leerplatform, waar je welkom bent om al je vragen ivm. de inhoud van de thuisstudie cursussen te bespreken.

We verwelkomen je ook graag op een gratis proefles in onze gitaarschool te Gent, Oostende, Kortrijk of Antwerpen, waar we je van persoonlijke feedback kunnen verschaffen. Lees hier meer over de gitaarlessen bij Gitaar Training Studio.

 

Heb ik kennis van Notenleer nodig om de Lessen te volgen?

Neen, bij al onze eBooks en Thuisstudiecursussen is er geen notenleer vereist. De cursussen en eBooks zijn allemaal ontworpen om je aan de hand van tablatuur en akkoordendiagrammen te onderwijzen.

Indien je niet weet wat tablatuur is en hoe akkoordendiagrammen te lezen, kun je dit leren in deze gratis mini-les gitaartablatuur en akkoordendiagrammen leren lezen en raden we je aan de thuisstudie cursus gitaar voor beginners te overwegen.

Hoe worden de eBooks en Online Lessen betaald?

Voor de betaling van zowel de eBooks als de Online Lessen zijn er verschillende mogelijkheden zoals VISA, PayPal, bankoverschrijving, etc.

Je vindt hier de info omtrent deze betaalmogelijkheden via Paypal. Alle info omtrent de voorwaarden voor verkoop lees je in onze verkoopsvoorwaarden.

Bestaan er nog andere manieren om te betalen?

We verkiezen Paypal en Mollie voor gebruiksgemak en veiligheid.

Beschik je niet over ervaring met online betalen?

Contacteer ons om de betaling via een overschrijving te laten doorgaan.

Na contactopname krijg je alle info ivm. het betalen via bankoverschrijving.

 

Kan ik ook lessen volgen die niet via het internet doorgaan, maar persoonlijk zijn?

Zeker.

De Online Lessen op deze site zijn ontworpen door de gitaarschool Gitaar Training Studio, waar je persoonlijke gitaarles kunt volgen. Deze Gitaarschool heeft een ruime ervaring in resultaat geori├źnteerde Gitaar Training en Coaching.

Leer hier meer over de gitaarlessen te Oostende, gitaarlessen te Gent of gitaarlessen te Kortrijk.

 

end faq