Online Blues Gitaar Lessen

Leer blues gitaar spelen zoals je het hoort in de opnames van je favoriete blues gitaristen. In deze online blues gitaarlessen wordt je begeleid naar het volgende niveau.

Leer meer...

Gratis Gitaar Cursussen

In deze kwaliteitscursussen leer je spelen in uiteenlopende stijlen aan de hand van gratis te downloaden lesmateriaal en krijg je tips om o.a. sneller te leren spelen.

Leer meer...

Start Met Gitaar Thuisstudie

Heb je er altijd al van gedroomd om gitaar te spelen, maar ontbreekt het je aan tijd om regelmatig lessen te volgen? Leer nu de basis van gitaar spelen zonder je huis uit te komen.

Leer meer...

Ben Je Op Zoek Naar De Beste Online Lessen?

 

Lessen zijn zowel mogelijk bij gitaarschool Gitaar Training Studio op verschillende locaties in België (groeps- en privéles) als via thuisstudie. Hieronder vind je de uitleg ivm. online lessen via thuisstudie voor zowel beginners als gevorderden. Heb je nog nooit gitaar gespeeld en wil je zonder vallen en opstaan op een correcte manier leren spelen? Start dan hier (of klik hier als je al langer speelt):

De Eerste Gitaarles Voor Absolute Beginners

 

Heb je nog nooit gitaar gespeeld, start dan eerst met deze bundel te downloaden waar je alle informatie krijgt i.v.m. hoe je als absoluut beginner op een correcte basis van start gaat met de gitaar. De video hieronder is alvast afkomstig uit de Start met Gitaar Thuisstudie Cursus. In deze video bekijken we de twee belangrijkste zaken die iedere beginner op gitaar moet kennen: hoe neem je het plectrum correct vast en hoe druk je de snaren in zonder gezoem?

Download hier de infobundel waar je de eerste lessen met tekst en uitleg kunt meevolgen.

 

Ga naar Video 2 >

Speel je al langer gitaar en Ben Je Op Zoek Naar De Beste Online Gitaarlessen? 


Als je al langer gitaar speelt is het vaak een hele uitdaging om jezelf te motiveren. Vroeg of laat bots je tegen een muur in je kennen en kunnen en breekt de impasse aan. Dit gevoel van geen vooruitgang boeken kan weken, maanden of soms zelfs maanden lang aanhouden en heeft al menig gitarist doen afhaken.

Stel je voor hoe het zou zijn om op pad te gaan in je gitaarspel met een gids die het pad al bewandelt heeft en je exact de juiste oefeningen en advies kan geven. Je voelt je niet meer overweldigd door het urenlang online zoeken, in boeken of magazines bladeren of door oefeningen te doen waarvan je niet weet of ze je ook daadwerkelijk zullen vooruithelpen.

Wat je nodig hebt om terug vooruitgang te maken in je gitaarspel is iemand die je coacht doorheen de obstakels zodat je op ieder niveau in je gitaarspel precies weet:

1)    Wat te oefenen om naar het volgende niveau in je gitaarspel te vorderen (dit is afhankelijk van je doelen met de gitaar).
2)    Hoe de zaken die je nu aan het oefenen bent samenhoren met de ‘big picture’ van hoe de gitaar (en muziek in het algemeen) werkt. Dit zal er toe leiden dat je op een punt komt waar alles logisch begint te worden, in plaats van je nog meer te verwarren.

Eenmaal je beseft hoe je precies naar het volgende niveau in je gitaarspel kunt vorderen en hoe dit allemaal samenhangt met de doelstellingen die je wilt bereiken in je gitaarspel ben je zeker dat je vooruitgang maakt telkens je oefent.

Naast de lessen op locatie te Gitaar Training Studio is het dus ook mogelijk om online gecoacht te worden.

De eerste stap als je graag vooruit wilt met je gitaarspel is je aanmelden voor onze gratis exclusieve tips en videolessen: