Droom je ervan Gitaar te Leren Spelen, maar Ontbreek je de Tijd?

 

Het is frustrerend om te willen gitaar spelen, maar je te realiseren dat je gewoon nooit genoeg tijd zult kunnen vrijmaken om op regelmatige basis lessen te volgen. Onze Start met Gitaar thuisstudie cursussen stellen je in staat zelfstandig de eerste stappen met de gitaar als leertraject te vervolmaken. Op die manier kun je op je eigen tempo de oefeningen doen en stap voor stap vooruitgang maken.

 

 

Verspil Niet Langer Tijd door Urenlang op het Internet op Zoek te Gaan naar Informatie.


Het proces van gitaar leren spelen kun je vergelijken met een puzzel maken.
Alle stukjes van de puzzel moeten één voor één op hun plaats komen te liggen.
Een expert gitaarleraar kan je als beginner helpen een overzicht te krijgen van deze puzzel, want hij weet welke stukjes in het begin best eerst komen.

Door rond te zoeken op het internet naar informatie verspil je enkel tijd. Hier en daar zal je wel een stukje van de puzzel vinden, maar doordat bijna alle internet-lessen zo ongestructureerd zijn is het praktisch onmogelijk om blijvend vooruitgang te maken op de gitaar.

 

Start Direct met de Basis van Gitaar Spelen waar Iedere Gitarist mee zou Moeten Beginnen.

online-gitaarlessen

Het Start met Gitaar programma toont je hoe iedereen - ook al heb je nog nooit muziek gespeeld - kan leren gitaar spelen aan de hand van duidelijk gestructureerde lessen.

Deze thuisstudie cursus vormt een goede basis waar iedere gitarist mee zou moeten beginnen. De meeste leraren en internet-bronnen gaan er vanuit dat je bepaalde zaken al begrijpt of al kan spelen terwijl dit vaak niet zo is. Met de ongestructureerde inhoud van het internet maakt dit de zaken enkel maar onnodig complex en meer verwarrend.

Zeker in het begin is het van belang om stap voor stap in te gaan op de basis van het gitaar spelen. Misschien volgde je zelf al eens gitaarlessen en vond je het ontmoedigend dat je na een paar lessen nog altijd niet vlot naar dat ‘C-akkoord’ kon wisselen. Het is echter niet jou fout dat je een akkoord nog niet vlot kan spelen, het is meestal de bron waaruit je leert die vergeet een stap terug te zetten en zich in te leven in hoe het is om terug helemaal van het begin te leren spelen.

Basis Akkoorden Zijn Geen 'Basis' in het Begin


Vaak verwacht men van zichzelf dat je de eerste akkoorden direct kunt spelen; ze noemen immers ‘basis akkoorden’. De realiteit is echter heel anders.
Basis akkoorden lijken ‘gemakkelijk’ voor degene die ze reeds onder de vingers hebben, maar zijn zeker niet evident als je nog nooit gitaar gespeeld hebt.

De Start met Gitaar Thuisstudie Cursus neemt je mee naar het prille begin van het gitaarspelen.


Wat je zult leren:

  • Welke Akkoorden Je Best Eerst Oefent

Gitaar akkoorden leren lezen kan in het begin nogal voor verwarring zorgen. Door het lezen en uitvoeren van deze akkoorden stap voor stap op te bouwen, zul je ze bijna moeiteloos onder de vingers krijgen. Dankzij duidelijke afbeeldingen van de diagrammen verloopt het lezen gemakkelijker en zul je binnen de eerste paar les al akkoorden spelen.

 

  • Hoe je Akkoorden Wissels Vlot Kunt Leren Spelen

Je leert hoe je precies het best kunt oefenen op akkoorden wissels zodat je tot een vlotte uitvoering kunt komen van deze wissels. Vele beginners maken de fout deze akkoorden wissels op een inefficiënte manier in te oefenen, wat vaak leidt tot een ‘hapering’ tussenin het verplaatsen van akkoorden, waardoor je gitaarspel niet vloeiend klinkt. Door ze vanaf het begin op een goede manier in te oefenen, kun je jezelf veel tijd en frustratie sparen.

 

  • Het Opbouwen van een Goede Gitaar Techniek

Je krijgt de beste oefeningen om de juiste snaren te raken met je plectrum: veel beginners missen vaak van snaar wanneer ze spelen. Deze oefeningen zullen je helpen telkens de juiste snaren te raken, wat je meer zelfvertrouwen zal geven doordat je weet dat je de juiste snaar zal raken zonder te kijken.

 

 

Je krijgt ook oefeningen om je vingers steviger en flexibeler te maken. Er zijn verschillende zaken waarop je linkerhand moet getraind worden in het begin dat je gitaar leert spelen: kracht en flexibiliteit zijn de belangrijkste. We zien de akkoorden en oefeningen die je zullen helpen je hand voor te bereiden op technischer moeilijkere zaken.

 

  • De Correcte Manier om het Plectrum Vast te Houden

Veel beginners maken de fout door het plectrum zoals 'een pincet' vast te houden of op een andere inefficiënte wijze. Dit zorgt ervoor dat ze in het begin wel kunnen spelen en bijleren, maar al gauw niet meer in staat zijn om nog veel bij te leren. Eenmaal ze een niveau hebben bereikt waar ze de basis min of meer onder de knie hebben, staan ze voor een muur waar ze niet omheen kunnen. Dit komt omdat ze niet vanaf het begin de correcte technieken hebben aangeleerd, zoals de juiste manier om het plectrum vast te houden.

Maak niet de fout om deze essentiële technieken over het hoofd te zien en op je eigen manier maar wat te proberen. Later zal het je veel tijd kosten om al deze verkeerde gewoonten terug af te leren, indien je wilt blijven verbeteren op de gitaar.

 

  • Het Ontwikkelen van je Ritme Gevoel


Je leert stap voor stap je ritmegevoel ontwikkelen. Je ontdekt hoe je het best 'in de maat' mee tikt met je voet en je krijgt specifieke oefeningen waardoor de coördinatie tussen je hand en voet drastisch zal verbeteren.

 

 

  • Een Goede Slagtechniek Ontwikkelen


We bekijken slagtechnieken zodat je deze direct correct, zonder fouten leert spelen.
Veel beginners maken de fout hun slagtechniek verkeerd in te oefenen, waardoor het ritme vaak volledig in het water valt. Je ontdekt slagtechnieken die zeer vaak gebruikt worden en welke slagtechnieken je kunt gebruiken in allerhande songs.

Stel je voor Hoe Goed het zal Voelen Wanneer je Stap voor Stap Vooruitgang Maakt.


Door op een correcte manier te leren gitaar spelen, verlies je geen tijd en geld door honderden verschillende bronnen te raadplegen die elkaar tegen spreken. Het internet staat vol van tips en weetjes, maar geen enkele van deze biedt een goed overzicht van welke oefeningen je nu precies moet doen om als beginner gitaar te leren spelen. Daarboven komt dat zeer veel van deze tips en weetjes worden gegeven door amateurs, die in sommige gevallen wel relatief goed zelf gitaar kunnen spelen, maar geen training hebben ontvangen in het lesgeven.

 

Is dit wel voor mij?


Gitaar leren spelen is eigenlijk niet zeer moeilijk, wanneer je weet welke stappen precies te nemen en welke oefeningen je hoeft te doen. Wanneer je precies weet wat je te doen staat, kun je zeer snel vorderingen maken.

Deze zelfstudie cursus is ontwikkeld voor iedereen die de kracht van gitaarlessen wil ervaren (maar geen tijd heeft om zich te verplaatsen) en zijn/haar gitaarspel vanaf heb begin correct wilt leren opbouwen. Het enige die je nodig hebt om te slagen is tijd om te oefenen. De cursus is opgebouwd om dagelijks te oefenen. Indien je onmogelijk dagelijks vijftien à twintig minuten kunt vrijmaken om te oefenen, dan is deze cursus niet voor jou.

De cursus komt met een 30 dagen geld terug garantie. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat deze cursus 'te gemakkelijk' zou zijn of niet op jou niveau. Blijkt na aankoop dat het niets voor jou is dan stuur je gewoonweg een mailtje waarna het volledige aankoopbedrag wordt teruggestort.

 

Dit zul je ontvangen bij je aankoop:

  • Toegang tot de video’s uit de Start met Gitaar DVD Module 1.
  • De uitgeschreven cursus in een downloadbaar eBook die bij deze video's horen.
  • Persoonlijke Feedback
  • Toegang tot een Exclusief Leerplatform om vragen te stellen

 

Wil je deze thuisstudie cursus eerst even uitproberen voordat je hem aanschaft?

Dan kan je hier het programma overzicht en de eerste twee lessen uit de cursussen inkijken: de eerste gitaarles.

 

Dag Mr. Reynaert, Hartelijk dank voor uw antwoord. Ik zal met veel plezier jouw gestructureerde gitaarcursus doornemen. Nooit zag ik eerder zo'n goede cursus en website.
Beste groeten,

Bart De Bisschop

 

Ikzelf ben ook vol lof over de cursus! Het wordt allemaal heel duidelijk en tot in de puntjes uitgelegd.

Super gedaan!! Ben er dinsdag onmiddellijk aan begonnen en voor ik het wist zat ik al een 1u30' op de gitaar te tokkelen.
Het werkt echt aanstekelijk.

Nadine Bruneel

 

Inge (mijn vrouw) en ik hebben elke een akoestische gitaar gekocht eind december. Om op een goeie manier te starten heb ik jouw lessenreeks en het vervolg gekocht.

Wij zijn allebei absolute beginners. We hebben ook geen kennis van notenleer. Wij hebben de cursus in ongeveer 2 maand doorlopen en veel geoefend. Wij vinden de combinatie van het boek samen met de videofragmenten heel goed en duidelijk. Het is een goeie manier om op je eigen tempo een zekere basis op te bouwen en vertrouwd te geraken met het instrument.

Jan Dickele, Kruishoutem

 

Tot hiertoe vind ik het super goed uitgelegd. Ik volg al ongeveer een jaar gitaarles, maar hier zit er meer structuur in de lessen. Er zit een logica in de volgorde van de lessen.

Micheline Van Renterghem

 

Beste Antony,

Allereerst wil ik je bedanken voor de thuiscursus. De aanpak en je oog voor de details helpen mij enorm. In een studie - van een andere aanbieder - liep ik inmiddels vast omdat er te grote stappen werden genomen zonder goed uit te leggen hoe ik dingen moet doen, bijv. slagritme.

Erwin Uil