De Belangrijkste Blues Gitaarlicks Voor Beginners

Welke gitaarlicks zijn onontbeerlijk in elke blues gitarist zijn arsenaal? In de video serie ‘Alle Belangrijke Blues Gitaarlicks Op Een Rijtje’ zetten we de belangrijkste en meest iconische blues gitaarlicks voor je op een rijtje. Onderstaande video is de vierde lick uit de lijst:

 

Gitaarles Voor Kinderen - Ians Schitterende Vooruitgang In 3 Jaar Tijd

Ian, leerling van Gitaar Training Studio, is omgetoverd in amper 3 jaar tijd van nog nooit gitaar te hebben gespeeld naar een echte rocker. In deze video zie je zijn spectaculaire vooruitgang op gitaar:

 

De 3 Allerbeste Gitaar Apps

Op zoek naar de beste apps voor gitaar? In deze video ontdek je 3 handige gitaar apps die je helpen met het leren van gitaar:

 

De Beste Blues Lick Om Melodisch Te Klinken

Deze toffe en heel beroemde blues gitaarlick maakt gebruik van een krachtige dubbelstop en klinkt magistraal over het IV akkoord van een 12 bar blues progressie:

 

Leer Gitaar Spelen Met Een Slide/Bottleneck

Altijd al een liefde gehad voor slide gitaar en wil je graag weten wat het inhoud om er zelf mee aan de slag te gaan? Bij Gitaar Training Studio leer je alle knepen van het vak! Leerling Gregory laat in onderstaande video zijn mooie vooruitgang zien met een live improvisatie. (In de video ‘De Eerste Slide Gitaarles’ krijg je alvast een voorproefje)

 

Hoe Sneller Gitaar Spelen

Willen je linker- en rechterhand soms niet goed samenwerken tijdens het spelen van snelle passages op gitaar? In deze video ontdek je welke hand er aan de oorsprong van de fouten ligt:

 

Legendarische Blues Licks

In de video reeks ‘Overzicht Van Alle Belangrijke Blues Licks’ zetten we de meest fundamentele en legendarische blues licks voor je op een rijtje. Onderstaande video is de tweede gitaarlick uit het rijtje:

 

Gitaar Spelen En Zingen? Hier Leer Je Het!

Het is niet vanzelfsprekend om zang te combineren met gitaar. Wil je weten wat er je tegenhoud en wat je eraan kan doen? Bij Gitaar Training Studio word je persoonlijk bijgestaan en leer je alle knepen van het vak. Leerling Rudy ging je alvast voor. In deze video toont hij zijn aangeworven vaardigheden, gaande van zang tot het spelen van indrukwekkende gitaarsolo’s: