De Pentatonische Toonladder Over Het Volledige Fretboard Gebruiken

Zit je soms gevangen in de ‘toonladder boxen’ en weet je niet hoe je eruit kunt breken tijdens het improviseren op gitaar? Met dit handig trucje leer je hoe je er op een eenvoudige manier uit kan breken en de volledige vrijheid op de gitaarhals kunt bekomen:

 

Gitaarschool Gent Begeleidt Gitaristen Van Leslokaal Naar Podium

Altijd al willen vorderen van leslokaal naar live op een podium spelen? Bij Gitaar Training Studio Gent kan het! Leerlingen Geert & Wout deden het je alvast voor en demonstreren in onderstaande video hun prachtige resultaten:

 

Slide Gitaar Spelen Voor Beginners

Altijd al een liefde gehad voor de unieke klanken die een bottleneck (of slide) opwekken? In deze gitaarles verkennen we de basisprincipes van het spelen met een bottleneck (of slide):

 

Blues Akkoorden & Blues Toonladders Combineren

Het is uitdagend om blues op gitaar goed te laten klinken zonder effecten, zang of andere instrumenten. Belangrijk is daarom om te leren hoe je met één enkele gitaar de ruimte kunt vullen. Een handige aanpak hiervoor is het combineren van licks en akkoorden:

 

Episch Gitaarduel Tussen Gitaristen Uit Gent

Glenn en Ludwin zijn twee studenten die gitaarlessen in Gent volgen bij Gitaar Training Studio. In deze video zie je ze aan het werk tijdens een vermakelijk gitaar duel op één van de live events van de Gentse gitaarschool:

 

Gitaar Theorie Les: Hoe Speel Je Virtuoze Gitaarsolo’s

Klinken je gitaarsolo's nietszeggend en middelmatig? Dan is deze theorieles precies wat je nodig hebt! In deze diepgaande analyse ontdek je waarin een virtuoze gitaarsolo zich onderscheidt van een matige gitaarsolo:

 

De Beste Oefeningen Voor Akoestische Gitaar

Ben je op zoek naar de beste gitaaroefeningen voor de akoestische gitaar? In deze video deel ik één van mijn favoriete oefeningen die niet alleen heel leuk is om te spelen, maar ook fantastisch klinkt op de akoestische gitaar!

 

Kinderen Spelen Gitaar In Een Band

Droomt je kind er van om gitaar te spelen in een band? Bij Gitaar Training Studio leert je kind alle knepen van het vak! Leerlingen Wout, Victor, Enis en Arjen laten in deze video zien waar de gitaarlessen voor kinderen hen reeds gebracht hebben: