Onze Leerlingen

 

Luister en bekijk hieronder het gitaarspel van onze leerlingen. Volg volgende link om feedback over de thuisstudie cursussen te lezen.

Wout, Arjen, Enis en Victor

In deze video tonen Wout, Victor, Enis en Arjen uit Kortrijk aan de hand van een spetterende live cover van AC/DC waar de gitaarlessen voor kinderen bij Gitaar Training Studio Kortrijk hen reeds brachten:

Maarten

In deze video zie je Maarten aan het werk die het podium in vuur en vlam zet. Enkele jaren geleden startte hij zijn gepersonaliseerde gitaarlessen met als doel de hardere muziekstijlen zoals metal en hardrock op hoog niveau onder de knie te krijgen. Sindsdien is hij bezig aan een fantastisch parcours!.

Tobe

In deze video demonstreert leerling Tobe samen met zijn gitaarleraar wat hij reeds leerde tijdens zijn gitaarlessen in Kortrijk.

Mike

Met een mooie vertolking van het legendarische nummer 'Purple Haze' van Jimi Hendrix, laat leerling Mike zien welke prachtige resultaten hij al heeft behaald dankzij de elektrische gitaarlessen van Gitaar Training Studio.

Andre en Franky

Leerling André laat zien dat het nooit te laat is om een nieuwe vaardigheid te leren! Enkele jaren geleden startte hij de gitaarlessen voor senioren bij Gitaar Training Studio en is sindsdien bezig aan een mooi parcours als gitarist. In deze video zie je hem live aan het werk terwijl hij medestudent Franky begeleidt tijdens zijn gitaarsolo.

Frederik

In deze video zie je Frederik aan het werk met een mooie vertolking van de legendarische solo uit 'Knockin' on Heaven's Door' van Guns N' Roses. Hij laat hiermee zien welke prachtige resultaten hij al heeft behaald, dankzij de elektrische gitaarlessen van Gitaar Training Studio in Gent. .

 

Peter, Stan, Hans, Pieterjan & Maarten

In deze video zie je leerlingen Peter, Stan, Hans, Pieterjan & Maarten de mooie resultaten delen die ze reeds behaalden op akoestische gitaar in onze gitaarschool te Antwerpen.

 

Gregory en Lennart

In deze video zie je Gregory en Lennart aan het werk. Tijdens hun gitaarlessen in onze Gitaar Training Studio te Gent schreven ze onder andere een eigen funky medley, die ze daarna samen met hun gitaarleraar brachten op het jaarlijkse live event van de Gentse gitaarschool.

 

Nigel en Vincent

In deze video zie je Nigel & Vincent die enorm toegewijde metal gitaristen zijn. Met hun staalharde optreden zetten ze tijdens GTS Live onze stage in vuur en vlam.

 

Serge

In deze video zie je Serge aan het werk, leerling van gitaarschool Gitaar Training Studio Gent. Hij onderging sinds zijn eerste gitaarlessen, 5 jaar geleden, een ware metamorfose waar hij enorm trots op mag zijn.

 

Robrecht en Thomas

In deze video zie je Thomas en Robrecht aan het werk tijdens het live event van onze school.

 

Arthur

Tijdens zijn live optreden op GTS Live waagt Arthur zich, na amper 5 jaar gitaarles, aan het aartsmoeilijke nummer ‘Sultans of Swing’ van Dire Straits.

 

Glenn

In dit energieke optreden laat Glenn zien waar de opleiding bij Gitaar Training Studio in Gent hem reeds bracht:

 

Philippe

Philippe heeft het Syndroom van Down, maar dat houdt hem niet tegen om gitaar te leren en te spelen! In deze video treedt hij met veel enthousiasme op samen met zijn gitaarleraar:

 

Febe

In september 2023 stond Febe, na slechts 2,5 jaar gitaarles te hebben gevolgd bij Gitaar Training Studio, al op het podium van het live event van de gitaarschool met deze spetterende rock solo:

 

Ronald

In deze video zie je Ronald de pannen van het dak spelen aan de hand van een indrukwekkende live solo tijdens het bekende nummer ‘Still got the blues’ van Gary Moore:

 

Esteban

In deze video zie je Esteban op het jaarlijkse live event van de gitaarschool. Alle ogen waren op hem en zijn imposante gitaar met twee halzen gericht! Met zijn zogeheten dubbelhals of ‘double neck’, die bestaat uit een 6-snarige en een 12-snarige gitaar, liet hij zijn veelzijdigheid als gitarist zien en rockte hij het nummer Hotel California:

 

Maarten

In deze video zie je Maarten zijn indrukwekkende vooruitgang na 4 jaar gitaarles bij onze gerenommeerde gitaarschool:

 

Ian

In deze video toont Ian zijn spectaculaire vooruitgang na amper 3 jaar gitaarles.:

 

Gregory

In deze video toont Gregory wat een fantastisch parcours hij reeds aflegde. Een paar jaar geleden starte hij bij ons na een gratis kennismaking en ondertussen stond hij reeds enkele malen op de planken van het jaarlijkse live event van de Gentse gitaarschool. In deze video laat hij zijn nieuw aangeworven vaardigheden met de slide/bottleneck zien:

 

Rudy

In deze video toont Rudy dat hij zich sinds zijn eerste gitaarles een rijke verzameling aan muzikale vaardigheden heeft eigen gemaakt, gaande van zingen tot indrukwekkende gitaarsolo’s spelen! Kortom, Rudy leerde alle knepen van het vak om zijn muzikaal doel, namelijk optreden, te laten slagen:

 

Dimi & Wout

In deze video tonen Wout en Dimi uit Gent aan de hand van een spetterende live cover van Iron Maiden waar de elektrische gitaarlessen bij Gitaar Training Studio Gent hen reeds brachten:

 

Lotte

Lotte volgt de op maat gemaakte gitaarlessen voor kinderen bij Gitaar Training Studio Oostende. In deze video demonstreert ze samen met haar gitaarleraar wat ze reeds leerde tijdens haar gitaarlessen:

 

Maarten

Maarten volgt gitaarlessen bij de Kortrijkse muziekschool Gitaar Training Studio. In deze video demonstreert hij zijn aangeworven vaardigheden als gitarist en zanger:

 

Tobe

Tobe volgt de op maat gemaakte gitaarlessen voor kinderen bij Gitaar Training Studio Kortrijk. In deze video demonstreert hij samen met zijn gitaarleraar wat hij reeds leerde tijdens zijn gitaarlessen.:

 

Sofie, Dieter en Robrecht

Door middel van dit gepassioneerde optreden laten leerlingen Sofie, Dieter en Robrecht zien hoe ver de gitaarlessen bij Gitaar Training Studio hen reeds hebben gebracht:

 

Jonas

Jonas volgt gitaarles bij Gitaar Training Studio Antwerpen. Toen hij anderhalf jaar geleden bij Gitaar Training Studio kwam aankloppen, was het zijn grote muzikale doel om aartsmoeilijke gitaarsolo’s te leren spelen. In deze video waagt hij zich aan de solo in het nummer "Machine Gun Blues" van Social Distortion:

 

Dorian

Dorian volgt gitaarles in Gent bij Gitaar Training Studio. In deze video zie je hem samen met zijn gitaarleraar aan het werk tijdens een shred-tastische live cover..:

 

Koenraad, Pascal, Philip en Glenn

Koenraad, Pascal, Philip & Glenn volgen gitaarles in Gent bij Gitaar Training Studio. In deze video zie je ze samen met hun gitaarleraar aan het werk tijdens een spetterende live cover van AC DC.:

 

Johan De Vuyst

Johan De Vuyst, een leerling van Gitaar Training Studio Gent, was een klassieke gitarist die de mogelijkheden van de elektrische gitaar wou verkennen om op lange termijn met backingtracks van zijn favoriete bands mee te kunnen spelen. In deze video zien we hem tijdens het GTS Live event zijn passie verwezenlijken:

 

Jonas Loeuille, Hugo Mathey en Amber Vanneste

Hugo, Jonas en Amber, leerlingen van gitaarschool Gitaar Training Studio Kortrijk, tonen met een schitterende performance op GTS Live wat ze tot nu toe leerden:

 

Serge van Ginderachter

Serge van Ginderachter, leerling van gitaarschool Gitaar Training Studio Gent, leerde bij ons de knepen van het vak en onderging als gitarist een ware metamorfose. Ondertussen schitterde hij al verschillende keren op het GTS Live Event:

 

Steven Driesen

Steven Driesen, leerling van gitaarschool Gitaar Training Studio Antwerpen, laat aan de hand van deze mooie live performance zien wat de gitaarlessen in Antwerpen hem reeds leerden:

 

Wout Persyn

Wout Persyn, leerling van gitaarschool Gitaar Training Studio Kortrijk, toont op het GTS-Live event wat hij na 2 jaar gitaarlessen al in zijn mars heeft:

 

Steven Driesen

Steven Driesen, leerling van gitaarschool Gitaar Training Studio Antwerpen, laat aan de hand van deze mooie live performance zien wat de gitaarlessen in Antwerpen hem reeds leerden:

 

Nigel De Wetter en Tijs Vanslambrouck

Nigel De Wetter en Tijs Vanslambrouck, leerlingen van gitaarschool Gitaar Training Studio Oostende, laten aan de hand van deze puike live performance zien dat je bij de Gitaar Training Studio ook de hardere muziekstijlen kunt aanleren:

 

Achille Borry

Toen Achille op een eerste kennismaking kwam bij onze gitaarschool had hij als doel om zijn favoriete songs van o.a. AC/DC te kunnen spelen. Zoals je ziet in deze video waar hij live speelt, is hij met glans geslaagd in het bereiken van zijn doel:

 

Dries Scharlaken

Als absolute beginner kwam Dries een paar jaar geleden aankloppen bij Gitaar Training Studio. Met als doel ooit in band setting nummers te kunnen naspelen van zijn favoriete muziekgroep ‘The Van Jets’, vatte hij de gitaarlessen aan. Sindsdien is hij bezig aan een fantastisch parcours! En tijdens het live event van de gitaarschool in december 2021, maakte hij zijn grote doel waar en coverde hij ‘What’s Going On’ van The Van Jets (inclusief gitaarsolo):.

 

Ghislain Belmans

Enkele jaren geleden kwam Ghislain bij Gitaar Training Studio in Gent terecht om zijn improvisaties op gitaar te verbeteren in een omgeving waar ambiance centraal staat. Vandaag zien we hem zijn ambities waar maken op het podium van de Gentse gitaarschool.

 

Johan De Vuyst

Slechts anderhalf jaar na zijn eerste gitaarles bij Gitaar Training Studio speelt Johan in zijn eentje(!) een betoverende solo van de band Nightwish:

 

Leslie & Linus

Leslie & Linus volgen samen les in Gent bij Gitaar Training Studio. Samen met hun gitaarleraar zorgden ze voor de gevoelige snaar met hun eigen geschreven nummer tijdens het live event van de Gentse gitaarschool.

 

Jonas Kamoen

Jonas begon zijn avontuur bij Gitaar Training Studio met als doel op lange termijn moeilijke gitaarsolo’s te spelen en gitarist te worden in een band. Na nog geen jaar gitaarles, staat Jonas al op de planken in band setting en waagt hij zich aan de aartsmoeilijke solo van het nummer Iron Man van Black Sabbath.

 

Dorian Van den Heede

In onderstaande video zie je leerling Dorian aan het werk. Hij speelde werkelijk de pannen van het dak met een imposante cover van Deep Purple!

 

Serge van Ginderachter

Serge kwam aankloppen bij Gitaar Training Studio met als doel om op lange termijn “Terug een bandje op te richten, en ambiance te brengen met leuke covers.” Vandaag zien we Serge zijn ambities waar maken op het podium van onze gitaarschool:

 

Arthur & Lars

Samen met hun gitaarleraar schreven Arthur & Lars tijdens gitaarlessen voor kinderen in Antwerpen een eigen medley, die ze enkele maanden laten ook live op het podium van de gitaarschool speelden. Hier bekijk je hun straffe prestatie:

 

Lennart Soetaert

Leerling Lennart volgt gitaarles in het centrum van Gent bij Gitaar Training Studio®. In deze video laat hij zien wat hij reeds leerde aan de hand van een imposante live gitaarsolo.

 

Dries, Joran en Nick

Dries, Joran en Nick schreven tijdens de gitaarlessen voor beginners van gitaarschool Gitaar Training Studio® een eigen medley. Daarnaast brachten ze hun medley live op het podium van het jaarlijkse live event van de gitaarschool.

 

Arno Van Coppernolle

Leerling Arno bracht een spetterende cover van de rocklegende Jimi Hendrix op het Gitaar Training Studio Live Event in oktober 2020. In onderstaand video zie je zijn knallende solo tijdens het nummer Little Wing.

 

Guy

Leerling Guy maakt het podium op het Gitaar Training Studio Live Event in oktober 2020 onveilig met het nummer ‘Sunday bloody Sunday’. In deze video kan je een deel van zijn performance in volle glorie bekijken.

 

Stijn, Piet, Dieter en Gert

Enkele jaren geleden begonnen Stijn, Piet, Dieter en Gert aan hun avontuur in het hartje van Antwerpen bij Gitaar Training Studio. Sindsdien zijn ze allen bezig aan een fantastisch parcours als gitaristen. Met deze sensationele cover van ZZ Top laten ze hun imposante vooruitgang met de gitaar zien!

 

Matthias Van Der Haegen

Matthias volgde slechts 2 jaar gitaarles in het centrum van Gent bij Gitaar Training Studio op het moment van deze performance. Bekijk hieronder hoe hij de pannen van het dak spelen tijdens het al bekende nummer ‘Little Wing’.

 

Niky Dieben

Niky volgt blues gitaarles in the centrum van Antwerpen bij Gitaar Training Studio. In deze video laat hij zien wat hij reeds leerde in de blues gitaarlessen te Antwerpen aan de hand van deze imposante blues performance:

 

Tijs, Nigel & Kristof

Leerlingen Nigel, Tijs en Kristof volgen al enkele jaren gitaarles aan de Belgische kust in Oostende. Als absolute beginners kwamen ze ooit aankloppen bij onze gitaarschool, maar zijn nu alle drie doorgegroeid naar echte ‘rocksterren’. In deze video demonstreren ze aan de hand van een mooie rockcover wat ze reeds leerden in de gitaarlessen bij Gitaar Training Studio:

 

Thomas Botten

Thomas had een half jaar voor hij bij Gitaar Training Studio terecht kwam, nog nooit op een gitaar gespeeld. Met als doel om ooit een band op te richten en kleine optredens te kunnen houden, kwam hij aankloppen bij de gitaarschool. Na een jaar gitaarlessen te hebben gevolgd, stond hij al voor het eerst op de planken met deze mooie cover van AC/DC.

 

Claire Faniel

In dit energieke optreden (met Royal Blood riffs en zang) laat leerlinge Claire zien waar de opleiding bij Gitaar Training Studio in Antwerpen haar bracht:

 

Bart Vansteenkiste

Bart startte de gitaarlessen bij Gitaar Training Studio zonder enige voorkennis. Na anderhalf jaar gitaarles te hebben gevolgd, stond hij voor de eerste keer op het podium tijdens het jaarlijkse live event van onze gitaarschool. Deze video is een segment van zijn performance:

 

Sebastiaan Vanparijs

Sebastiaan volgt gitaarles in Gent bij Gitaar Training Studio. In deze video brengt hij een live performance, inclusief gitaarsolo, die toont waar de gitaarlessen in Gent hem reeds brachten.

 

Noah Theys

Noah is een leerling die gitaarles volgt in Gent bij Gitaar Training Studio. Zo’n anderhalf jaar geleden kwam hij bij de gitaarschool in Gent terecht omdat hij zijn favoriete liedjes en solo’s wou kunnen naspelen. Ondertussen heeft zijn gitaarspel een volledige make-over gekregen en stond hij zelfs al op de planken met een imposante cover van John Mayer:

 

Mathias Heydt

Mathias zijn gitaarspel heeft een volledige make-over gekregen in slechts anderhalf jaar gitaarlessen bij Gitaar Training Studio:

 

Marnick Rombaut

Na enkele jaren les te hebben gevolgd, staat leerling Marnick samen met zijn gitaarleraar op het podium om zijn vooruitgang te laten zien:

 

Thaïs Vreck

Leerling Thaïs speelt na slechts een jaar gitaarles in Kortrijk al vlot bekende rock solo's. Hieronder zie je haar live de spetterende solo van het bekende nummer Hotel California brengen:

 

Indra Beyne

In oktober 2018 stond Indra op het podium om een live fingerstyle gitaar performance op te voeren. Onderstaande video is een segment van haar optreden:

 

Kids Oostende

Enkele kids uit Oostende brachten in oktober 2019 een mooie live cover van zombie van de cranberries. Met deze mooie live performance lieten ze zien wat ze reeds leerden tijdens de gitaarlessen voor kinderen zonder voorkennis.

 

Tina & Ian

In deze video tonen Ian en Tina aan de hand van een prachtige en tedere live performance waar de gitaarlessen voor kinderen (te volgen in antwerpen, gent, kortrijk en oostende) hen brachten.

 

Dieter Seghers

Dieter is een leerling van Gitaar Training Studio Antwerpen die de laatste 2 jaar zijn gitaarspel een grondige make-over heeft gegeven. Via een mooie live gitaarsolo tijdens het GTS Live Event in oktober 2019 laat hij zien wat hij tijdens de gitaarlessen allemaal leerde:

 

Leerlingen Gitaar Training Studio Antwerpen

De leerlingen van Gitaar Training Studio zitten niet stil en enkele leerlingen uit de gitaarschool van Antwerpen namen het dan ook op tegen elkaar in een ultieme gitaarsolo battle! In volgende video zie je hun spetterende gitaarsolo battle:

 

Pieter Bracke

Leerling Pieter volgt gitaarles in Gent bij Gitaar Training Studio. In deze video brengt hij een live performance, inclusief gitaarsolo, die toont waar de gitaarlessen in Gent hem reeds brachten.

 

Rudy

Rudy, leerling van gitaarschool Gitaar Training Studio Gent, laat aan de hand van deze live performance zien wat de gitaarlessen in Gent hem leerden:

 

Sofie Masschelein

Sofie kwam als absolute beginner aankloppen bij Gitaar Training Studio met als doel haar kinderdroom om muziek met een gitaar te schrijven waar te maken. Sindsdien is ze bezig met een prachtig parcours en toont ze met deze live performance waar de gitaarlessen voor beginners haar reeds brachten.

 

Kristof Vancassel & Bjorn D'Hoore

Enkele jaren geleden startten Bjorn en Kristof aan hun avontuur bij Gitaar Training Studio Oostende. Sindsdien zijn ze bezig aan een fantastisch parcours in de gitaarschool. In deze video laten ze hun mooie vooruitgang met de gitaar zien aan de hand van een spetterende cover van ACDC.

 

Sebastian Dewulf-Ortega

Na een eerste gratis kennismaking bij Gitaar Training Studio startte Sebastian een paar jaar geleden met de gitaarlessen in Antwerpen. Sindsdien is hij bezig aan een fantastisch parcours en stond hij reeds enkele malen op de planken om zijn aangeworven vaardigheden en vooruitgang te tonen.

 

Gert Biebauw

Gert startte de aanvang van de gitaarlessen in Antwerpen ruim 1 jaar voor deze live performance tijdens het Gitaar Training Studio Live Event in oktober 2019. De imposante vooruitgang die hij reeds boekte laat hij in deze video zien.

 

Mayeux, Tobe & Sebastiaan

Deze 3 kids van Kortrijk mogen eens in de bloemetjes gezet worden na hun energieke prestatie tijdens het grote Gitaar Training Studio Event in oktober 2019. Samen met leraar Freek hebben ze hard gewerkt aan deze performance en ze mogen dan ook trots zijn met dit mooi restultaat.

 

Gregory Verleysen

Gregory is een enorm toegewijde bluesgitarist in spe en volgt reeds anderhalf jaar gitaarles bij Gitaar Training Studio Gent. In onderstaande video zie je Gregory een mooie live blues performance opvoeren tijdens het Gitaar Training Studio Event in oktober 2019.

 

Randy Deveijver

In onderstaande video zie je de indrukwekkende live performance van leerling Randy op het Gitaar Training Studio Live Event in oktober 2019. De gitaar volledig leren beheersen, zonder vallen en opstaan en via een duidelijke structuur is precies de reden waarom Randy anderhalf jaar geleden startte met de gitaarlessen in Antwerpen.

 

Stijn Vanrompay

Na anderhalf jaar gitaarles in het centrum van Antwerpen laat Stijn zijn vooruitgang zien in deze videos:

Hieronder zie je stijn aan het werk tijdens het Gitaar Training Studio Live Event:

 

Sam Asma

Sam volgt gitaarles in Antwerpen waar hij in een jaar tijd enorme sprongen maakte o.a. op het vlak van inzicht. In onderstaande video zie je hem soleren over de jazz standard ‘blue bossa’ waar hij regelmatig moet moduleren tijdens zijn solo.

Hieronder zie je Sam ook nog eens een eigen geschreven Gypsy Jazz nummer brengen tijdens het jaarlijkse Gitaar Training Studio Live Event in oktober 2020:

 

Jacques Verhaegen

Jacques is een leerling van Gitaar Training Studio Oostende en heeft zijn zinnen de laatste jaren op jazz gezet. In onderstaande video zie je hem dan ook soleren over een echte jazzklassieker.

 

Bruno Vermote

Na net geen 2 jaar lessen te hebben gevolgd, heeft Bruno al heel wat bereikt als gitarist. Nu is hij bezig zijn blues gitaarspel te verfijnen in de Kortrijkse gitaarschool. Hieronder zie je hem samen met medestudenten een live cover van John Mayer spelen op het Gitaar Training Studio Live Event:

 

Dries Lambrecht

Dries volgt les bij Gitaar Training Studio Antwerpen sinds februari 2018. Sindsdien heeft hij enorme vorderingen in zijn gitaarspel meegemaakt. Via onderstaande live performance laat hij zien waar de gitaarlessen in Antwerpen hem reeds brachten:

 

Gerben Vandenbosch

Gerben is goed op weg richting zijn doelen met de gitaar en laat zijn spetterende vooruitgang zien in onderstaande video waar hij een fingerpicking en rock prestatie neerzet:

 

Ian Ryckelynck

In deze video zien we enkele kids uit Oostende een prachtige performance opvoeren tijdens het Gitaar Training Studio Live Event. Ian had slechts 3 maand voor deze knalprestatie voor het eerst een gitaar vastgehad!

 

Maarten Maene

Maaren volgt gitaarles in Kortrijk en heeft in een half jaar tijd enorme vooruitgang geboekt. In onderstaande video zie je waar de lessen hem reeds brachten:

 

Tim Zijlmans

Tim, leerling van Gitaar Training Studio Gent en Oostende mogen we hier in de bloemetjes zetten na zijn prachtige prestatie tijdens het grote Gitaar Training Studio Event. Tim volgt sinds 2013 les in de gitaarschool in Gent en Oostende waar hij reeds veel bereikt heeft en nu bezig is met het verfijnen van zijn blues gitaarspel. Hieronder zie je Tim aan het werk.

 

Jonas Verhelle

Jonas startte in juli 2018 de lessen bij Gitaar Training Studio Oostende met als hoofddoel melodieën en ritmes te kunnen creëren in samenspel met een drummer. Slechts enkele maanden later staat Jonas al op een podium met een eigen grootse solo:

 

Wouter

Wouter is een leerling die als een absolute beginner bij Gitaar Training Studio de lessen aangevat heeft. 2,5 jaar later laat hij zien dat hij uitgegroeid is tot een muzikant die meerdere instrumenten heeft leren spelen:

 

Wayne De Bock

Wayne De Bock is een leerling die de gitaarlessen van Gitaar Training Studio volgt in Kortrijk. Minder dan 3 jaar geleden klopte hij aan met het doel een singer-songwriter te worden en had toen nog nooit gitaar gespeeld. In volgende performance laat hij zien waar de lessen hem tot nu toe brachten:

 

Michiel Dewulf

Michiel Dewulf volgt les bij Gitaar Training Studio te Kortrijk en is bezig met het afleggen van een geweldig parcour. Vandaag laat hij zijn vorderingen met de gitaar zien voor camera aan de hand van een geïmproviseerde gitaarsolo.

 

Olivier Cardon

Olivier Cardon startte ongeveer een jaar geleden zijn verhaal bij Gitaar Training Studio Kortrijk omwille van zijn voornaamste muzikaal probleem dat hij zijn solo’s niet boeiend genoeg kon maken. In amper 1 jaar tijd maakte Olivier een enorme groei mee en laat hij zijn vooruitgang zien op camera.

 

Maarten Baele

Enkele jaren geleden probeerde Maarten de oude gitaar van zijn zus eens uit en hij was meteen verkocht. Hij raakte echter nooit verder dan wat simpele nummers naspelen met tabs tot hij de weg vond naar Gitaar Training Studio. Na nog geen twee jaar gitaarlessen in Gent componeert Maarten al vlot zijn eigen nummers met een loopstation en zingt hier ook nog eens bij. Op video toont hij zijn vorderingen aan de hand van een eigen gespeeld en gezongen nummer op gitaar.

 

Michiel De Groote

Michiel nam in juni 2016 contact op met Gitaar Training Studio. Met een beperkte kennis van enkel de pentatonische toonladder startte hij met gitaarlessen bij ons. Na amper 2 jaar gitaarles laat hij zijn imposante groei zien op camera aan de hand van deze geïmproviseerde solo op zijn gitaar.

 

Benjamin Vanderhulst

2 jaar geleden begon Benjamin met lessen bij Gitaar Training Studio Gent. Zijn hoofddoel was het uitbreiden van theoretische kennis. In volgende video toont hij zijn vooruitgang op gitaar

 

Sam David

Het volgen van de gitaarlessen inspireerde Sam om zijn eigen band Audience in the Street op te richten. Klik hieronder op de oranje 'play-knop' om te luisteren naar Sam zijn muziek.

 

Lees wat Sam en andere leerlingen te zeggen hebben over de gitaarlessen te Oostende: getuigenissen Gitaar Training Studio Oostende.

Niels Ruelens

Niels Ruelens kwam bij Gitaar Training Studio aankloppen om zijn gitaarspel technisch op punt te stellen, zodat hij op hoog niveau snelle gitaarsolo's kan spelen zoals zijn favoriete gitaristen Joe Satriani en John Petrucci. Dat hij dit doel ruimschoots aan het behalen is zie je in onderstaande video waar hij een shred gitaarsolo improviseert.

 

Thomas Deckmyn

De focus tijdens Thomas zijn gitaarlessen lag op het spelen van bluesrock in de stijl van Triggerfinger, AC/DC, The Black Keys, etc. Deze opgedane 'baggage' gebruikte hij onder andere om verschillende songs met de band Ramblin Mind op te nemen. Klik hieronder op de oranje 'play-knop' om te luisteren naar Thomas zijn gitaarspel.

 

Lees hier Thomas en andere leerlingen hun feedback over de gitaarlessen te Oostende.

Freek Boeykens

Bij Freek lag de focus tijdens zijn Advanced Gitaar Coaching voornamelijk op het aanleren van ver-gevorderde gitaartechnieken zoals sweep picking, directional picking, etc. Hier zie je hem een akoestische cover brengen.

 

Hier brengt Freek een geïmproviseerde gitaarsolo tijdens zijn gitaarlessen in onze school te Gent.

 

Lees wat leerlingen zoals Freek te zeggen hebben over de gitaarlessen in Gent.

 

Ivo Come

Leerling Ivo Come volgt sinds de opening van Gitaar Training Studio Antwerpen les om te leren soleren op gitaar in zowel blues en jazz stijlen. Dat dit aardig aan het lukken is zie je in onderstaande video waar hij een bluesjazz gitaarsolo improviseert:

 

Dries Pottevijn

Dries verdiepte zich tijdens zijn gitaarlessen in het spelen van Blues en Classic Rock, waarna hij zijn eigen rock 'n roll coverband Higher Octane startte. In de volgende video zie je Dries spelen en vertellen over zijn ervaring met de gitaarlessen. Onderaan de video kun je luisteren naar muziek die hij met zijn band opnam.

 

Michelle Gal Singer Songwriter

Al snel werd het duidelijk dat Michelle haar voorliefde voor songwriting zich zou uiten in het neerpennen van haar eigen songs. Hier zie je Michelle één van deze eigen geschreven songs zingen.

 

Sacha Van Hecke

Over de loop van slechts enkele maanden bouwde Sacha zijn gitaarspel op tot een reeds gevorderd niveau. Hier zie je hem een geïmproviseerde solo brengen op elektrische gitaar.

 

Lars Velthof

Lars starte op dertienjarige leeftijd samen met zijn vader de gitaarlessen te volgen. Tijdens het opnemen van de gitaarriffs en solo's uit de video hieronder was Lars slechts twee jaar les aan het volgen.

 

 

Lucie & Emma

Lucie begon met het volgen van de gitaarlessen voor kinderen, waarna al gauw haar jongere zus Emma ook geprikkeld was om les te nemen. Sindsdien volgen ze al één jaar samen les en hun synchroon gitaarspel zoals in volgende video mag gezien worden.

 

 

Lees wat andere kinderen zoals Lucie & Emma te zeggen hebben over de gitaarlessen voor kinderen in West-Vlaanderen.

Dave Van Simaeys

Dave begon met de gitaarlessen te Gent omdat hij meer inzicht in het instrument wou verkrijgen. Ook wou hij leren improviseren en zijn gitaar techniek verbeteren. Samen met zijn band speelde hij een setlist met een uiterst hoog rock 'n roll gehalte waaruit je in onderstaand audio bestanden songs te horen krijgt uit hun eerste CD/EP:

 

Yentl Adams

Leerling Yentl Adams komt uit Antwerpen en is bedrijvig in het singer-songwriter genre alsook in de instrumentale rock. In onderstaande youtube clip zie je haar een cover spelen van één van haar grote voorbeelden; Ben Howard. Je ziet haar o.a. gebruik maken van percussief gitaarspel.

 

 

Patrick De Bouw

Patrick werd tijdens zijn gitaarlessen getraint in het spelen van blues en jazz gitaar en gebruikte zijn kennis o.a. om een song te schrijven voor Johan Stollz. Deze song zie je hem brengen in de bijhorende video clip:

 

Pascal David

Pascal David kwam bij Gitaar Training Studio terecht met als hoofddoel om zijn snelheid op gitaar te verbeteren. Hij maakt deel uit van de instrumentale stonerrock band Atomic Vulture die doorheen Europa toert.

 

Sibrand Dumon

Voor Sibrand was het van belang om muzikale kennis op te bouwen en toe te passen op de gitaar om zo te kunnen improviseren. Daarnaast wou hij zijn technische basis als gitarist verbreden. Sibrand speelt gitaar in de stonerrock band Silent Wolf.

 

Jacques Verhaeghen

Als grote jazz fanaat kwam Jacques Verhaeghe bij Gitaar Training Studio. Hij luistert o.a. naar invloeden zoals frank vignola en rosenberg trio. In onderstaande video zie je hem een jazz gitaarsolo spelen.

 

Lennart Soetaert

Lennart speelde al verschillende jaren gitaar voordat hij terecht kwam bij Gitaar Training Studio. Zijn doelen met de gitaar waren vooral gebaseerd op het beheersen en begrijpen van toonladders en solo's en het verbeteren van zijn techniek. Als fan van blues gitaristen en rock bands zoals Pink Floyd ging hij op pad met ons om dit te bereiken. In onderstaande video zie je hem een gitaar solo zonder plectrum (met de vingers dus) spelen die hij zelf improviseerde.

 

 

Over De Thuisstudie Cursussen

 

Dag Mr. Reynaert, Hartelijk dank voor uw antwoord. Ik zal met veel plezier jouw gestructureerde gitaarcursus doornemen. Nooit zag ik eerder zo'n goede cursus en website.
Beste groeten,

 

Bart De Bisschop

 

Lees meer over de thuisstudie cursus gitaar voor beginners.

 

Ikzelf ben ook vol lof over de cursus! Het wordt allemaal heel duidelijk en tot in de puntjes uitgelegd.

Super gedaan!! Ben er dinsdag onmiddellijk aan begonnen en voor ik het wist zat ik al een 1u30' op de gitaar te tokkelen.

Het werkt echt aanstekelijk.

Nadine Bruneel

 

Inge (mijn vrouw) en ik hebben elke een akoestische gitaar gekocht eind december. Om op een goeie manier te starten heb ik jouw lessenreeks en het vervolg gekocht.

 

Wij zijn allebei absolute beginners. We hebben ook geen kennis van notenleer. Wij hebben de cursus in ongeveer 2 maand doorlopen en veel geoefend. Wij vinden de combinatie van het boek samen met de videofragmenten heel goed en duidelijk. Het is een goeie manier om op je eigen tempo een zekere basis op te bouwen en vertrouwd te geraken met het instrument.

Jan Dickele, Kruishoutem