Kind Speelt Voor Het Eerst Live Gitaar

Aan de hand van deze live performance demonstreert Tobe samen met zijn gitaarleraar welke vaardigheden hij tot nu toe reeds verworven heeft tijdens de gitaarlessen voor kinderen bij Gitaar Training Studio.

Introductie Tot Het Aanleren Van Septiem Akkoorden Op Gitaar

Je bent reeds bekend met de mineur en majeur barré akkoorden op gitaar en je bent op zoek naar de volgende stap in je muzikale ontwikkeling?

Dan is het tijd om je te verdiepen in wat complexere akkoorden, zoals de septiemakkoorden.

7-Akkoorden zijn een waardevolle aanvulling op je muzikale arsenaal. Ze voegen een unieke en karakteristieke klank toe aan je akkoorden, waardoor je muziek boeiender en geavanceerder gaat klinken.

In deze video krijg je een introductie tot septiem akkoorden op gitaar:

De 2 Belangrijkste Toonladders op Gitaar (voor gevorderden)

In deze video leer je de 2 belangrijkste toonladders voor gevorderde gitaristen:

Overzicht Alle Toonladders Voor Beginners

Welke toonladders leer je als beginnend gitarist best eerst? In deze lijst vind je een mooi overzicht van alle toonladders die geschikt zijn voor startende gitaristen:

Enthousiasme Verzekerd Met Sfeervol Optreden Van Beginnende Gitaristen

Sofie, Dieter & Robrecht tonen aan de hand van dit vurig optreden waar de gitaarlessen bij gitaarschool Gitaar Traingin Studio hen reeds brachten.

De Beste Majeur Gitaarlick Voor Beginners

In de video hieronder wordt stap voor stap gedemonstreerd hoe je een coole maar toch eenvoudige gitaarlick uit de majeur pentatonische toonladder kunt spelen.

Barré Gitaarakkoorden Leren | Duidelijke Uitleg

In deze online gitaarles over barré-akkoorden met wat heel wat handige tips and tricks leer je deze moeilijke akkoorden in no-time spelen:

Gitarist Uit Antwerpen Bereikt Met Glans Zijn Muzikaal Doel

Met het muzikaal doel om enkele aardsmoeilijke gitaarsolo’s te leren spelen in een band kwam Jonas anderhalf jaar voor deze live performance aankloppen bij Gitaar Training Studio in Antwerpen.