Akoestische Gitaar Oefeningen

Op zoek naar de beste gitaaroefeningen die geschikt zijn voor akoestische gitaar? In deze video ontdek je een oefening die niet alleen leerzaam is, maar ook geweldig klinkt op een akoestische gitaar!

 

Rock Optreden Door Kinderen Uit Kortrijk

Tijdens de vijfde editie van het Gitaar Training Studio® Live Event stonden opnieuw heel wat kinderen op de planken om te laten zien wat ze reeds leerden tijdens hun gitaarlessen voor kinderen in Kortrijk. In onderstaande video zie je Wout, Victor, Enis en Arjen aan het werk. Ze pakten uit met cover van het legendarische nummer ‘Highway to Hell’ van AC/DC.

Hoe Speel Je Gitaar Zoals Angus Young

Tot op de dag van vandaag vormen Angus Young zijn beroemde gitaarlicks een onmisbare bron van inspiratie voor zowat elke aspirant gitarist. In deze Angus Young gitaarles leer je daarom één van AC/DC hun beroemde snelle gitaarlicks spelen:

 

Leer De ‘Rake’ Techniek Op Gitaar

Eén van de beste gitaartechnieken om dynamiek en expressie toe te voegen aan je gitaarspel is de 'rake'! In deze video leer je stap voor stap wat het inhoudt om deze krachtige 'rake' techniek in je eigen gitaarspel te verwerken:

 

Metal Gitaarles In Kortrijk Volgen? Leerling Demonstreert Imposante Resultaten!

Met het muzikaal doel om de aardsmoeilijke harde muziekstijlen op hoog niveau te beheersen kwam Maarten enkele jaren geleden aankloppen bij de Kortrijkse Gitaarschool Gitaar Training Studio. Sindsdien is hij enthousiast zijn ambitieuze doelen aan het nastreven. In deze video laat hij alvast zien hoe ver hij inmiddels gekomen is dankzij de gitaarlessen in Kortrijk:

Hoe Oefen Je Power Akkoorden Op Gitaar

Of je nu houdt van een portie stevige muziek of niet, powerakkoorden vormen een essentieel onderdeel van het arsenaal van elke gitarist. Om je te helpen deze rock akkoorden onder de knie te krijgen, wordt in deze video een handige oefening voor je voorgeschoteld.

 

Verschil Akoestische Dreadnought Gitaar Uitgelegd

De grootte van een klankkast speelt een cruciale rol op gebied van klank en speelbaarheid van je akoestische gitaar. Daarom vergelijken we in deze video de dreadnought gitaar met een gewone akoestische gitaar:

 

Tobe Leert Liedjes Spelen Tijdens De Gitaarlessen Voor Kinderen In Kortrijk

Tobe is één van de vele kinderen die bij Gitaar Training Studio zijn favoriete liedjes heeft leren spelen. In onderstaande video demonstreert hij live, samen met zijn gitaarleraar, één van de liedjes die hij heeft leren spelen tijdens de gitaarlessen voor kinderen in Kortrijk: