Leerling gitaarles Antwerpen bezig aan mooi parcours

Sebastian startte een paar jaar geleden met de gitaarlessen in Antwerpen. Sindsdien is hij bezig aan een fantastisch parcours en stond hij reeds enkele malen op de planken om zijn aangeworven vaardigheden en vooruitgang te tonen.

De Beste Gitaar Techniek Oefening

In deze video leer je een gitaar techniek oefening die de accuraatheid in je picking hand drastisch zal verbeteren.

5 Methodieken Om Gitaar Te Oefenen Zonder Gitaar

Om tastbare vooruitgang met de gitaar te boeken is het cruciaal om geen sporadische oefensessies in te plannen, maar op dagdagelijkse basis de gitaar ter hand te nemen. Echter zal je ongetwijfeld ooit eens voor de situatie komen te staan dat je geen gitaar ter beschikking zult hebben. Geen reden tot paniek want er zijn heel wat methodieken om gitaar te oefenen zonder gitaar! In onderstaande video gids ik je doorheen 5 procedures om gitaar te leren zonder dat je daarbij gebruik hoeft te maken van een gitaar:

Gitaarsolo Door Leerling Gitaarschool Antwerpen

Gert startte de aanvang van de gitaarlessen in Antwerpen ruim 1 jaar voor deze live performance tijdens het Gitaar Training Studio Live Event in oktober 2019. De imposante vooruitgang die hij reeds boekte laat hij in deze video zien.

Eerste Jazz Akkoord Spelen En Begrijpen - Jazz Gitaarles

Een majeur septiemakkoord is een ‘happy’ klinkend jazz akkoord die slechts één noot verschilt met een majeur akkoord. Bij een majeur septiemakkoord wordt er namelijk één noot aan de 'mix van noten' toegevoegd. Eén van de grondnoten uit het majeur akkoord (meestal de 2e laagste grondnoot in toonhoogte) zullen we met één vakje verlagen om tot het interval van een groot septiem te komen. Dit interval zal bijgevolg zorgen voor dat vleugje jazz.

Gitaar Performance Kids Kortrijk - Gitaarles Voor Kinderen Te Kortrijk

Deze maand zetten we deze 3 kids van Kortrijk in de bloemetjes na hun energieke prestatie tijdens het grote Gitaar Training Studio Event in oktober 2019. Samen met leraar Freek hebben ze hard gewerkt aan deze performance en ze mogen dan ook trots zijn met dit mooi restultaat.

Blues Performance Door Leerling Gregory Van De Gitaarschool Te Gent

In onderstaande video zie je de blues live performance van leerling Gregory op het Gitaar Training Studio Live Event in oktober 2019. Gregory is een enorm toegewijde bluesgitarist in spe en volgt reeds anderhalf jaar gitaarles bij Gitaar Training Studio Gent.

Het Beste Tokkelpatroon Om Te Leren Op Gitaar

In deze video gids ik je doorheen een zeer populair tokkelpatroon die ‘Travis Picking’ wordt genoemd:

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok