Wat Betekend 'SUS' Akkoord? (Gitaar Akkoorden Theorie)

Eén van de beste methoden om je rudimentaire mineur en majeur akkoorden te ‘pimpen’, verwezenlijk je met suspended (sus2 & sus4) akkoorden. In volgende video bestuderen we de intervallen binnenin suspended akkoorden zodat je de cruciale stappen kan zetten naar het grondig verstaan van deze akkoorden.

Indrukwekkende live performance van leerling Randy op het Gitaar Training Studio Live Event

In onderstaande video zie je de indrukwekkende live performance van leerling Randy op het Gitaar Training Studio Live Event in oktober 2019. De gitaar volledig leren beheersen, zonder vallen en opstaan en via een duidelijke structuur is precies de reden waarom Randy anderhalf jaar geleden startte met de gitaarlessen in Antwerpen.

Strummen op gitaar: hoe leer je liedjes op gehoor naspelen

Leer wat het inhoud om de strumming patronen van liedjes op gehoor te kunnen naspelen:

Mis Nooit Meer Een Snaar Als Je Gitaar Speelt Met Deze Tips

In deze video worden de cruciale stappen voor je op een rijtje gezet om gitaar te leren spelen zonder dat je moet kijken naar je gitaar:

Mixolydische Toonladder Leren Op Gitaar

In deze videoles leer je hoe je mixolydische klanken op een eenvoudige manier in je eigen gitaarspel kan verwerken:

Jammen Op Gitaar: Dit Moet Je Weten

Wat is er mooier dan samen met andere muzikanten gitaar te kunnen spelen? Vooraleer je kunt jammen met anderen zijn er echter een aantal zaken waarvan je op de hoogte moet zijn. In deze video worden daarom alle elementen voor je op een rijtje gezet zodat jij weet wat er nodig is om te kunnen jammen op gitaar:

slide gitaarles: slide gitaarlicks leren spelen

In deze video leer je een bekende slide gitaarlick, alsook alle technische vaardigheden om de slide te hanteren:

Leer De Dorische Modus Op Gitaar Zonder Alle Achterliggende Theorie

In deze video leer je de snelste methode om onmiddellijk te genieten van de dorische modus en deze te gebruiken in je eigen gitaarspel, zonder dat je alle achterliggende theorie omtrent gitaar modi eerst moet leren: