Akkoorden Op Akoestische Gitaar Leren

In deze video leer je enkele basis akkoorden op akoestische gitaar spelen:

Kind Speelt Live Na 2 Jaar Gitaarles In Kortrijk

Wout volgt de gitaarlessen voor kinderen in Kortrijk. 2 Jaar na zijn eerste gitaarles zien we hem op het podium schitteren met een spetterende cover AC/DC.

Leerlingen Tonen Wat Ze Reeds Leerden In De Metal Gitaarlessen

Nigel en Tijs startten de metal gitaarlessen bij Gitaar Training Studio enkele jaren geleden. Vandaag zetten ze hun reeds aangeleerde vaardigheden in de kijker met deze stevige live performance:

De 4 Gemakkelijkste Gitaar Akkoorden Voor Beginners

In deze video ontdek je welke akkoorden je best eerst aanleert als beginner op gitaar. Deze 4 basis akkoorden maken gebruik van slechts 2 vingers en zijn daarom ideaal om mee van start te gaan:

Leerling Zingt En Speelt Gitaar Tegelijk

Met als doel zichzelf te begeleiden op gitaar tijdens het zingen, startte leerling Mike de gitaarlessen in bij Gitaar Training Studio zo’n anderhalf jaar voor dit mooie live optreden:

Leer Flamenco Gitaarmuziek Spelen (Je Eerste Spaanse Gitaarles)

In deze Spaanse flamenco gitaarles leer je een gemakkelijke flamenco gitaarlick en ontdek je hoe je nog meer Spaanse gitaarklanken uit je gitaar tovert:

Leerlingen Muziekschool Gent Voeren Live Gitaar Battle

Als beginnende gitaristen kwamen Achille en Noah een paar jaar geleden op een eerste gratis kennismaking bij onze muziekschool te Gent. Sindsdien zijn ze bezig aan een fantastisch parcours! In deze video zie je ze een mooie blues gitaar battle voeren live op één van de live events van de Gentse gitaarschool.

 

Waarom Zoemen Mijn Gitaarsnaren En Hoe Los Ik Dit Op?

In deze video leer wat aan de oorsprong ligt van ongewenst zoemend snaargeluid en hoe je komaf maakt met een gitaar die bromt/zoemt: