De Ultieme Gids Voor Het Kiezen Van Een Plectrum

Met een overvloed aan keuzes is het cruciaal om te weten welk plectrum het meest geschikt is voor jouw individuele behoeften als gitarist. Wat is het ideale plectrum voor beginners? Welke variant past het best bij een akoestische gitaar? En welke is perfect voor een elektrische gitaar? Deze video is de ideale gids voor het kiezen van het juiste plectrum:

 

Metal Optreden Door Leerlingen Muziekschool Oostende

Nigel & Vincent zijn enorm toegewijde metal gitaristen en volgen gitaarles in Oostende bij Gitaar Training Studio. In onderstaande video zie je Nigel & Vincent een imposante live metal optreden opvoeren tijdens het Gitaar Training Studio Live Event in september 2023.

De Ultieme Dagelijkse Gitaaroefening

In deze video leer je één van de allerbeste gitaaroefeningen om te omarmen in je dagelijkse oefenroutine:

 

Beroemde Bluesrock Licks Op Gitaar

Wil je graag beroemde bluesrock gitaarlicks leren? In deze video leer je één van de populairste en meest essentiële bluesrock licks uit de pentatonische toonladder:

 

Wat Serge NIET lukte met zelfstudie maakt hij WEL waar door gitaarlessen

Na Jaren zelfstudie ontdekte serge de gitaarlessen van Gitaar Training Studio en doorbrak eindelijk zijn stagnatie. Hieronder zie je hem 5 jaar na zijn eerste gitaarles bij de gitaarschool live aan het werk:

Vibrato Op Gitaar Lukt Niet? Doe Dit!

Een vibratotechniek op gitaar is een subtiel maar krachtig middel om expressie toe te voegen aan je gitaarspel.

Door je snaar op en neer te bewegen na het aanslaan van een noot lijkt de toon als het ware te 'golven'.

In deze video leer je hoe je op een eenvoudige manier een correctie vibratotechniek uitvoert op gitaar:

 

Mooie Gitaar Akkoorden Voor Beginners

Wil je graag enkele mooie en vernieuwende akkoorden leren op gitaar? In deze video deel ik enkele van mijn favoriete gitaarakkoorden om je repertoire moeiteloos mee uit te breiden!

 

Leerlingen Demonstreren Ongelooflijke Vooruitgang Met Gitaar

Robrecht en Thomas volgen de elektrische gitaarlessen bij Gitaar Training Studio. Aan de hand van dit spetterend optreden demonstreren ze hun aangeleerde vaardigheden: