Hoe Correct Vingers Op Gitaar Snaren Plaatsen

Onder welke hoek plaats je best je vingers op de snaren van een gitaar om toonladders te spelen? In deze video beantwoorden we de deze belangrijke vraag omtrent de correcte linkerhand techniek op gitaar!

Kinderen Rocken Op Podium Gitaarschool Antwerpen

In deze video brengen Nand & Arthur, twee kids uit Antwerpen, een spetterende live cover van Rage Against the Machine en tonen zo waar de gitaarlessen voor kinderen (die ze aanvatten zonder enig voorkennis) bij Gitaar Training Studio Antwerpen hen reeds brachten.

Elektrische Gitaarles Volgen In Gent? Leerlingen Gitaar Training Studio Tonen Vooruitgang

In deze video demonstreren leerlingen Marnik & Serge van Gitaar Training Studio (locaties te Antwerpen, Gent, Kortrijk en Oostende) wat ze reeds leerden tijdens de elektrische gitaarlessen:

De Grootste Fouten Tijdens Het Spelen Van Gitaarsolo's

Hier zijn de 3 grootste fouten die gitaristen ervan weerhouden om professioneel klinkende gitaarsolo’s te spelen (en hoe je ze kan vermijden):

Kids Spelen Mooie Live Cover

Jonas & Hugo volgen gitaarles bij Gitaar Training Studio. In deze video brengen ze een spetterende live cover van AC/DC:

De Populairste Rock Gitaar Lick Aller Tijden

Wil je graag rock gitaar leren spelen? In deze video leer je één van de populairste rock licks aller tijden:

Rock Cover Door Leerling Gitaarles Gent

Na twee jaar gitaarlessen te hebben gevolgd in Gent, stond Thomas al voor de tweede maal op de planken van het jaarlijke live event van onze gitaarschool. Ditmaal met deze mooie rock cover van Pantera:

Het Beste Elektrische Gitaarmerk

Op zoek naar de beste elektrische gitaar? De G&L ASAT mag zeker niet ontbreken aan lijstjes met de beste merken: