Hoe Toonladder Oefenen - Hoe Memoriseer Je De Gitaarhals

Om de gitaar meester te worden is het van belang toonladders te memoriseren op een horizontale manier zodanig dat je elk deeltje van de gitaar kan gebruiken en niet vast blijft zitten in de boxen van de verschillende toonladder posities.

Hoeveel Verschillende Akoestische Gitaren Zijn Er?

Het is belangrijk een basiskennis rond de verschillende soorten gitaren op de bouwen zodanig dat je weet welke gitaar ideaal voor jou is. In volgende video nemen we de akoestische gitaren onder de loep zodanig dat je weet hoeveel verschillende akoestische gitaren er zijn en waarin ze allemaal verschillen:

Hoe Blueslicks Transponeren Op Gitaar – Toonaard Transponeren Gitaar

Met gitaar veranderen we heel vaak van toonaard omdat sommige stukken beter klinken of makkelijker te bespelen zijn op die manier. In deze videoles wordt je hierop voorbereid zodat je de belangrijkste blueslicks kan transponeren op gitaar.

Dit Is Wat Je Best Doet Met Al Je Blueslicks - Leer Cruciale Blueslicks Toepassen In Een Muzikale Context

In de blues worden er heel vaak korte blueslicks gebruikt, maar je wilt je echter niet beperken tot het gebruik van ENKEL zulke korte gitaarlicks. Daarom zullen we in volgende video bekijken wat de aanpak is om van vele korte licks één imposante blueslick te maken:

Welke Gitaar Kopen Als Beginner - Welke Gitaar Om Mee Te Beginnen

Vele beginnende gitaristen zitten met de vraag: ‘Welke gitaar moet ik kopen om mee te beginnen als beginner?’. Om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt is het van belang niet het zogezegde advies te volgen op het internet. Er is maar één manier om de juiste gitaar te kiezen en dat is exact wat je zult leren in volgende video:

Leer Cliché Blues Licks Om Je Gitaarsolo’s Te Laten Klinken Zoals De Blues Gitaar Meesters

Een van de belangrijkste zaken om solo’s gelijkaardig te laten klinken als de blues gitaar meesters, gebeurd door de overdracht van cliché blues licks. In deze videoles leer je één van de meest gebruikte blues licks.

Kan je creativiteit en inspiratie met de gitaar leren? - De beste improvisatietips voor gitaar

Dat creativiteit en inspiratie iets is wat je hebt of niet is een mythe waar iedereen zich van bewust moet worden. Het is echter wel een ‘must’ de juiste oefeningen te verwerven om je creativiteit en inspiratie met de gitaar aan te wakkeren. In deze videoles zal je daarom de beste gitaar improvisatietips omtrent inspiratie te zien en horen krijgen.

De Beste Strategie Om Snel Gitaar Te Leren Spelen – Hoe Verbeter Je Snelheid In Gitaarsolo’s

De strategie uitgelegd in volgende video zal je in staat stellen ongekende snelheden te genereren in gitaarsolo’s aangezien we toonladders op een volledig nieuwe manier zullen benaderen. Zet de volgende stap in je ontwikkeling als gitarist door sneller gitaar te leren spelen.