Leer De BELANGRIJKSTE Spaanse Gitaar Akkoorden - Spaanse Gitaarles Deel 2

Om een veelzijdig gitarist te worden is het van belang dat je de beste elementen uit verschillende muziekstijlen leert integreren in je eigen gitaarspel. In deze tweede Spaanse gitaarles leer je wat de meest gebruikte Spaanse akkoordenprogressie is en wat ze zo speciaal maakt:

Leerling Brengt Live Cover Die Hij In De Gitaarlessen Te Kortrijk Leerde

Hieronder zie je Bruno, leerling van gitaarschool Kortrijk, een cover brengen samen met medeleerlingen van John Mayer:

De Snelste Manier Om Spaanse Gitaar Te Leren Spelen - Flamenco Gitaarles

In deze les leer je hoe je op een eenvoudige en snelle manier de klanken van de Spaanse gitaarmuziek uit je gitaar kunt toveren:

Hoe De Noten Op De Gitaar Inoefenen? - Noten Op De Gitaar Leren

Wat de meeste aspirant gitaristen echter weerhouden om de gitaar meester te worden ligt aan het feit dat ze geen duidelijk stappenplan hebben in het beheersen van de complexiteit van de gitaar. Vooraleer je de structuren van de gitaarhals kunt ontrafelen, is het niet alleen nodig de vaardigheid te ontwikkelen om snel de noten op de hals van de gitaar te vinden, maar ook om de noten permanent te memoriseren:

Dries Laat Zien Waar De Gitaarlessen In Antwerpen Hem Brachten

Dries volgt les bij Gitaar Training Studio Antwerpen sinds februari 2018. Sindsdien heeft hij enorme vorderingen in zijn gitaarspel meegemaakt. Via onderstaande live performance laat hij zien waar de gitaarlessen in Antwerpen hem reeds brachten:

Heb Je Talent Voor Ritme Nodig Om Gitaar Te Leren Spelen?

Heb je talent voor ritme nodig om gitaar te leren spelen? Waarom hebben sommige mensen een goed gevoel voor ritme en anderen niet? Hoe kun je ritmegevoel trainen? Er bestaan veel misverstanden rond het gegeven ritme, maar in deze video krijg je antwoord op al deze vragen en leer je hoe je beter ritmes kunt spelen op de gitaar, zelfs als je denkt dat je geen gevoel voor ritme hebt:

Gitaar Oefenschema Opstellen: De Beste Tijdsindeling

Als het gaat over hoe efficiënt gitaar oefenen, dan is het van cruciaal belang een correcte tijdsindeling te maken van alle te oefenen facetten. In deze video leer je wat de elementen zijn waarmee je rekening moet houden om je gitaar oefenschema op te stellen:

Leerling Gitaarles Gent Speelt Fingerpicking En Rock - Leer Gitaar Spelen In Gent

Leerling Gerben toont met deze performance tijdens het Gitaar Training Studio Live Event zijn vooruitgang die hij reeds boekte met de gitaarlessen te Gent.