Geef Je Blues Ritme Skills Een Make-Over Met Deze Tips

Heb je vaak het gevoel dat je blues ritme gitaarspel alsmaar hetzelfde klinkt? In deze video leer je de beste manier om blues ritme skills een make-over te geven.

Gitaarles Voor Kinderen In Antwerpen, Gent, Kortrijk & Oostende - Ian Na Amper 3 Maand Gitaarles Op Een Podium

Ian, één van de kids uit oostende die de gitaarlessen voor kinderen bij Gitaar Training Studio volgt brengt in deze video een live performance. Wat dit tot een grootste prestatie maakt is dat Ian op het moment van zijn optreden amper 3 maand ervoor voor het eerst een gitaar in zijn handen had.

Arpeggio's Op Gitaar: Wat Is Ermee Mogelijk?

Velen zitten gevangen in de rudimentaire methode 'één toonladder spelen over een volledige akkoorden progressie'. Om je gitaarspel echter te verrijken kan je gebruik maken van arpeggio's op gitaar. In deze video zul je hoogte krijgen wat allemaal mogelijk is met apreggio's.

Verschil Stratocaster Telecaster: Wat Moet Je Weten Voor Je Volgende Aankoop

In deze video leer je waarin de stratocaster gitaar verschilt met de telecaster gitaar:

Wat Betekend Arpeggio - Leer Arpeggio's Op Gitaar Spelen

In deze video leer je exact wat apreggio's zijn en hoe je ze kan gebruiken tijdens je gitaarsolo's:

Leerling Gitaarschool Gent Zet Mooie Blues Live Performance Neer

Tim Zijlmans, leerling van Gitaar Training Studio Gent zet mooie blues prestatie neer op het Gitaar Training Studio Live Event:

Wat Zijn De Verschillende Soorten Elementen (Pickups) Op Gitaar

Een gitaar kiezen die past bij jou is een moeilijke beslissing. Naast het feit dat je een gitaar wilt die er goed uitziet is het ook van belang om weloverwogen beslissingen te maken in verband met de elementen op de gitaar. In deze video leer je de verschillen tussen de soorten pickups (elementen):

Hoe Toonladder Oefenen - Hoe Memoriseer Je De Gitaarhals

Om de gitaar meester te worden is het van belang toonladders te memoriseren op een horizontale manier zodanig dat je elk deeltje van de gitaar kan gebruiken en niet vast blijft zitten in de boxen van de verschillende toonladder posities.