De Eerste Les Om Sweep Picking Op Gitaar Te Leren

Zet de beste stappen richting het opbouwen van serieuze snelheden in je gitaarspel aan de hand van de gitaar techniek 'sweep picking':

Leerling Jacques Speelt Jazz Gitaarsolo - Leer Jazz Gitaar Spelen

Leerling Jacques toont waar de jazz lessen van Gitaar Training Studio hem gebracht hebben aan de hand van deze live performance. Net zoals vele anderen is Jacques begonnen bij Gitaar Training Studio met een gratis kennismakingsles. Vraag jou vrijblijvende kennismaking hier aan: proefles gitaar.

Hoe Speel Je Slide Gitaar - Slide Gitaar Leren Spelen

Vergaar hier de essentiële kennis die nodig is om slide gitaar te leren spelen:

Hoe Speel Je Spaanse Gitaarsolo's - De Beste Toonladder Voor Spaanse Gitaarmuziek

In deze video word je ondergedompeld in de kunst van de Spaanse gitaarsolo's. Je leert wat de beste toonladder is om Spaanse gitaarsolo's te spelen en hoe je ze moet gebruiken.

Leer De BELANGRIJKSTE Spaanse Gitaar Akkoorden - Spaanse Gitaarles Deel 2

Om een veelzijdig gitarist te worden is het van belang dat je de beste elementen uit verschillende muziekstijlen leert integreren in je eigen gitaarspel. In deze tweede Spaanse gitaarles leer je wat de meest gebruikte Spaanse akkoordenprogressie is en wat ze zo speciaal maakt:

Leerling Brengt Live Cover Die Hij In De Gitaarlessen Te Kortrijk Leerde

Hieronder zie je Bruno, leerling van gitaarschool Kortrijk, een cover brengen samen met medeleerlingen van John Mayer:

De Snelste Manier Om Spaanse Gitaar Te Leren Spelen - Flamenco Gitaarles

In deze les leer je hoe je op een eenvoudige en snelle manier de klanken van de Spaanse gitaarmuziek uit je gitaar kunt toveren:

Hoe De Noten Op De Gitaar Inoefenen? - Noten Op De Gitaar Leren

Wat de meeste aspirant gitaristen echter weerhouden om de gitaar meester te worden ligt aan het feit dat ze geen duidelijk stappenplan hebben in het beheersen van de complexiteit van de gitaar. Vooraleer je de structuren van de gitaarhals kunt ontrafelen, is het niet alleen nodig de vaardigheid te ontwikkelen om snel de noten op de hals van de gitaar te vinden, maar ook om de noten permanent te memoriseren: