Masterclass door Gitaar Virtuoos Josip Pesut

Gitaar virtuoos Josip Pesut is al jarenlang mijn persoonlijke vriend en kwam al in 2011 een masterclass doen bij Gitaar Training Studio. Volgend weekend is hij terug in België en hebben we hem last-minute kunnen strikken voor een masterclass.

Daarin zal hij het hebben over zijn gitaar techniek en benadering tot arpeggio's en modi. Het wordt een zeer leerrijke class waar je vanop de eerste rij kunt leren van deze gitaar virtuoos zijn ervaringen. Je krijgt o.a. de kans om hem uit te vragen naar zijn benadering omtrent thema's zoals soleren en improviseren en zaken omtrent zijn persoonlijke oefenroutine.

De masterclass is gratis voor alle leerlingen van Gitaar Training Studio (uit alle locaties). Daarnaast mag je als leerling één persoon meebrengen die op dit moment geen les volgt bij Gitaar Training Studio.

Inschrijven is een must want plaatsen zijn beperkt.

Wanneer?

Zaterdag 4 maart 2017 om 16u

Waar?

Gitaar Training Studio Gent
Dok Noord 3C/101

Op volgende pagina zie je een routebeschrijving/kaart van de locatie staan: locatie gitaarschool gent.

Hier zie je Josip spelen tijdens zijn optreden op de Paulusfeesten in Oostende 2011:

Inschrijven voor deze unieke masterclass doe je via het formulier hieronder.

LET OP: Zoals hierboven beschreven staat kwalificeer je als leerling van Gitaar Training Studio om één persoon mee te nemen die geen les volgt. Indien je wenst gebruik te maken van deze actie dien je ons een email te sturen met de naam van deze persoon. Enkel zo kunnen we zijn reservatie bevestigen.

 

Fill out my online form.