Blues Shuffle Ritmes Spelen Op Gitaar

Deze maand leer je meer over het spelen van blues shuffle ritmes in een gloednieuw artikel met tablatuur voorbeelden en geluidsfragmenten. Ook vind je er concrete informatie over de verhuis van de gitaarschool te Gent.


Leer De Beste Blues Ritmes Op Gitaar Spelen


In dit nieuwe artikel leer je waarom enkel oefenen op soleren (zoals zovele gitaristen doen) nadelig is voor je algemene vooruitgang op de gitaar. Daarnaast leer je hoe je strakke blues gitaar shuffle ritmes kunt spelen.


Leer meer: leer de beste blues ritmes spelen op gitaar


Verhuis Gitaar Training Studio Gent Naar Dok Noord


Zoals velen al weten; weldra bestrijken we met de gitaarschool in Gent een nieuwe locatie. We ruilen de Polariteit in Sint-Amandsberg (waar we de laatste 2 jaar de school huisvestigden, maar sinds de laatste maanden toch opmerkten dat we de locatie 'ontgroeid' waren), voor Dok Noord in Gent. Deze Dok Noord is een reconversie project waar er woon-, werk-, en winkelgelegenheden zullen komen. Begin december is dan ook de opening van het shoppingscentrum waar wij met de gitaarschool onze eigen locatie zullen bezetten. Hier vind je meer over het Dok Noord project: www.doknoord.be
.

 

Wordt vervolgd...